Sidoprojekt

Jag har lagt in några av de sidoprojekt jag jobbat med från det att jag blev intresserad av programmering (tog nog fart på riktigt i gymnasiet). Vissa väldigt små, andra lite större. Många har några år på nacken och är verkligen inget att skrya med, men de låter mig berätta lite om mig som person och vad jag drivs av. Mitt mål är att du helt enkelt ska få en känsla av vem jag är.

Hemsidor

Allt började med hemsidor (menar webbplatser egentligen), har utvecklat och skapat många genom mina dagar, i en del fall ej speciellt relaterat till utveckling utan har varit mindre enkla nischesidor för att försöka generera passiv inkomst, men har haft en del större mer kodtunga projekt också. Utveckling och småskalig entreprenöranda har gått lite hand i hand för mig, det ena har möjliggjort det andra.

Appar

Jag fick mitt första jobb som IT konsult på Cybercom som iOS-utvecklare (men blev en hel del frontend efter ett tag), och detta tack genom att jag lärde mig iOS-utveckling under en kurs i scrum/agil utveckling där vi fick utveckla vad vi ville. Under ett par år var jag rätt flitigt med att skapa egna appar, inte lika mycket längre. Apparna hittar ni i respektive store:
App Store | Google Play

Övrigt

Annat som inte passar in ovan.